«Ο αδικών αδικησάτω έτι, και ο ρυπαρός ρυπαρευθέτω έτι, και ο δίκαιος δικαιοσύνη ποιησάτω έτι, και ο άγιος άγιασθήτω έτι».

 Η σπουδή τίκτει την προσευχή. Η προσευχή την ησυχία, η ησυχία τίκτει την Θεωρία, η θεωρία την γνώση, η γνώση την των μυστηρίων κατάληψη, τέλος δε των μυστηρίων η θεολογία.

 

 

 

 ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΙΑΤΡΟΙ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ

https://rumble.com/vgiis7-27738007.html

 

Η ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΑΝΑΚΆΛΥΨΗ ΟΤΙ Η ΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΕΥΘΎΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ COVID-19 ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. 

1. ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ¨ΕΜΒΟΛΙΩΝ' ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΈΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟ MEDICINA. ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΤΗς ΑΚΙΔΑΣ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. 

2. ΤΑ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΙΑς ΝΟΣΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΠΩΣ Η ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ - MAD COW DISEASE. ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. 

H ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΑΠΟΙΧΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ NOBEL ΙΑΤΡΙΚΗΣ 

https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

 

 

Dr Anthony M. Kyriakopoulos MSc FIBMS MD /Ph.D

Head of Reasearch and Development

Nasco AD - Biotechnology Laboratory

 

 

Η Γερμανική έρευνα για τον covid μιλάει για«εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»και για« πανδημία PCR».(Βίντεο)

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: