Ενας άνθρωπος ο οποίος κάνει έρευνα, είναι υποχρεωμένος να σημειώνει τα πάντα, ότι ακούσει, χωρίς να απορρίπτει τίποτε, ούτε όμως και να αποδέχεται τίποτα, εκτός αν βρει τα κριτήρια με τα οποία επιστημονικά μπορεί να αποδεχθεί ή να απορρίψει.

 

 

 

Το Δικαστήριο Ραββίνων της Ιερουσαλήμ, κάλεσε για ενημέρωση (σχετικά με τα m-RNA σκευάσματα) τον διάσημο Ιατρό Βλάντιμιρ Ζελένκο.

 

σ.σ. Αναρτάται δίχως να καλλιεργείται η παραμικρή αυταπάτη ότι οι διάφοροι διασπορείς εξωφρενικών και γελοιωδέστατων σεναρίων, που συνδέουν τους «αντιεμβολιαστές» (όπως μας αποκαλούν) με «ναζιστικές νοοτροπίες»! κ.λπ, θα συνετιστούν στο παραμικρό. [βλ. π.χ. ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ]. Πολύ πιθανώς να συμβαίνει το εξής: Επειδή κάποιοι έχουν στριμωχτεί στη γωνία, συνωστιζόμενοι εκεί παρεΐτσα με τους ανθρωποκτόνους ευγονιστές, πετάνε το μπαλάκι στην εξέδρα για αποπροσανατολισμό. Ποιόν θα παραθέσουν τώρα απέναντι στον Ζελένκο; Τον  απατεώνα Τσιόδρα;


-Ο Δρ. Ζελένκο είναι ένας παγκόσμια πιστοποιημένος οικογενειακός ιατρός για πάνω από 20 χρόνια. Έχει περιγραφεί από τους ασθενείς του ως ένα μέλος της οικογένειας σε χιλιάδες οικογένειες. Και είναι ιατρικός σύμβουλος στο εθελοντικό σώμα ασθενοφόρων στο Kiryas Joel στη Νέα Υόρκη. Ο Δρ. Ζελένκο ανέπτυξε το διάσημο πλέον «πρωτόκολλο Ζελένκο» που έχει σώσει αμέτρητες ζωές παγκοσμίως. Λοιπόν,

καλώς ήλθατε Δρ. Ζελένκο, ευχαριστώ που είστε μαζί μας και θα ήθελα να σχολιάσετε το θέμα μας παρακαλώ.

ΖΕΛΕΝΚΟ: Ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Με ακούτε;

-Ναι, σας ακούμε.

ΖΕΛΕΝΚΟ: Θα σας δώσω λοιπόν γρήγορα την εμπειρία μου. Η ομάδα μου αντιμετώπισε άμεσα επιτυχώς 6,000 ασθενείς. Έχω εκπαιδεύσει εκατοντάδες ιατρούς που εκπαιδεύουν τώρα τους μαθητές τους και ως συλλογική ομάδα έχουμε αντιμετωπίσει εκατομμύρια ασθενών με επιτυχία. Ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν ένας από τους ασθενείς μου. Ο Ρούντι Τζουλιάνι [Rudy Giuliani] ήταν ένας από τους ασθενείς μου. Ο Ρεπουμπλικάνος Χανέσκι ήταν ασθενής μου. Ο κ. Λίτζμαν [Litzman], Υπουργός Υγείας του Ισραήλ πέρυσι, ήταν ασθενής μου. Απλά σας λέω ποιοί άνθρωποι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου για θεραπεία, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Μπελσονάρο της Βραζιλίας.

Τώρα η εμπειρία μου μου έδωσε μία πολύ μοναδική οπτική στην προσέγγιση του ΚΟΒΙΝΤ-19, η οποία βασικά είναι να κρατούμε τους ασθενείς μακριά από το νοσοκομείο.

Όσον αφορά τα παιδιά, ο μόνος λόγος που θα θέλατε να «θεραπεύσετε» ένα παιδί είναι εάν πιστεύετε στην θυσία των παιδιών. Αν θέλετε να αντιμετωπίσετε το παιδί σαν ένα κομμάτι κάρβουνο, τότε αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος να του κάνετε την ένεση. Αλλιώς δεν υπάρχει ανάγκη. Να σας εξηγήσω. Οποτεδήποτε αξιολογείτε κάποια θεραπευτική μέθοδο, πρέπει να την δείτε από τρεις προοπτικές.

*Είναι ασφαλής;

*Λειτουργεί;

*Την χρειάζεστε πραγματικά; Μόνο και μόνο επειδή έχεις την δυνατότητα, δεν σημαίνει ότι μπορείς και να την χρησιμοποιήσεις. Πρέπει να υπάρχει ιατρική ανάγκη. Πρέπει να υπάρχει ανάγκη για αυτό.

Αν ανατρέξετε στο CDC τα στατιστικά στοιχεία για παιδιά κάτω της ηλικίας των 18 που είναι υγιή, το ποσοστό επιβίωσης είναι 99.998%. Ποσοστό επιβίωσης χωρίς θεραπεία. Όπως είπε ο Δρ. Μάικλ Γιαντόν [Michael Yeadon], ο ιός της γρίπης είναι πιο επικίνδυνος για τα παιδιά απ’ ότι ο ΚΟΒΙΝΤ-19 και έκανε μία εκτίμηση ότι ανά εκατομμύριο 100 παιδιά θα πεθάνουν από τον εμβολιασμό. Νομίζω ο αριθμός θα είναι σημαντικά μεγαλύτερος και θα σας εξηγήσω το σκεπτικό γι’ αυτό. Αν έχετε μία δημογραφική ομάδα … που δεν έχει κίνδυνο να πεθάνει από ασθένεια, γιατί να τους κάνετε μία θανατηφόρα ένεση; [σ.σ. ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟ ΫΣΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ].

Τώρα, ας δούμε αν αυτό το πράγμα λειτουργεί. Οι δύο χώρες στον κόσμο που έχουν εμβολιάσει τους περισσότερους πολίτες τους είναι το Ισραήλ -ποσοστό εμβολιασμού 85% και ένα νησιώτικο έθνος στον Ινδικό Ωκεανό, οι Σεϊχέλες -επίσης πάνω από το 80%. Και οι δύο χώρες βιώνουν ένα ξέσπασμα της παραλλαγής Δέλτα. Σας θέτω την εξής ερώτηση: Εάν εμβολιάσατε την πλειοψηφία του πληθυσμού σας, γιατί εξακολουθείτε να έχετε έξαρση; Ένα το κρατούμενο. Δεύτερον. Γιατί κάνετε τρίτη δόση με ένα υλικό, το οποίο δεν λειτούργησε τις δύο πρώτες φορές; [σ.σ. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟ-ΫΣΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.] Αυτά, όσον αφορά το εάν λειτουργεί ή όχι το εμβόλιο.

Κι ας μιλήσουμε για την ασφάλεια. Αυτό είναι το πραγματικό ζήτημα. Υπάρχουν τρία επίπεδα ασφάλειας ή επικινδυνότητας (θάνατος) που πρέπει να κοιτάξουμε. Το ένα είναι άμεσο (οξύ), το δεύτερο μεσοπρόθεσμο, και το τρίτο μακροπρόθεσμο. Το άμεσο θα το ορίσω από την στιγμή της ένεσης έως τους τρεις μήνες.

Ο νούμερο 1 κίνδυνος από την ένεση είναι οι θρόμβοι στο αίμα, όπως ακριβώς είπε ο Δρ. Γιαντόν (Yeadon) σύμφωνα με το Ινστιτούτο Σολκ [Salk Institute]. (Παρεμπιπτόντως όλα όσα λέω θα τα στηρίξω με έγγραφα και παρακαλώ κάντε και την δική σας έρευνα και μπορώ να σας δώσω αποδείξεις για ό,τι λέω.) Σύμφωνα λοιπόν με το Ινστιτούτο Σολκ [Salk Institute], όποιος κάνει αυτήν την ένεση… παραθέτω «το σώμα [του] γίνεται εργοστάσιο παραγωγής ακίδων, φτιάχνοντας τρισεκατομμύρια ακίδες που μεταναστεύουν στο ενδοθήλιο που είναι η εσωτερική επένδυση των αιμοφόρων αγγείων σας.» Και είναι βασικά μικρά αγκάθια στο εσωτερικό του αγγειακού σας συστήματός. Καθώς κυκλοφορεί το αίμα μέσα στο αγγειακό σύστημα τα αιμοσφαίρια καταστρέφονται και προκαλούν θρόμβους στο αίμα. Αν αυτό συμβεί στην καρδιά, έχουμε καρδιακή προσβολή. Αν αυτό συμβεί στον εγκέφαλο έχουμε εγκεφαλικό.

Οπότε βλέπουμε την νούμερο ένα αιτία θανάτου. Βραχυπρόθεσμα είναι από θρομβώσεις στο αίμα. Oi περισσότερες συμβαίνουν μέσα στις πρώτες 3-4 ημέρες. Το 40% συμβαίνει μέσα στις 3 πρώτες ημέρες μετά από αυτήν την δηλητηριώδη ένεση.

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι προκαλεί μυοκαρδίτιδα ή φλεγμονή στην καρδιά των νέων ενηλίκων.

Και το τρίτο πρόβλημα που είναι το πιο ανησυχητικό αναφέρεται σε άρθρο του New England Journal of Medicine. Στα προκαταρκτικά τους δεδομένα για το ποσοστό αποβολής μέσα στο πρώτο τρίμηνο. Εάν οι γυναίκες εμβολιαστούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο, το ποσοστό [των αποβολών] πάει από το 10% στο 80%. Θέλω να καταλάβετε τί μόλις είπα. Το ποσοστό αποβολών των εγκύων γυναικών ανεβαίνει κατά 8 φορές όταν εμβολιαστούν στο πρώτο τρίμηνο. Αυτά είναι προκαταρκτικά δεδομένα που μπορεί να αλλάξουν με τον καιρό. Απλά σας λέω τί ισχύει σήμερα.

Αυτό είναι το λιγότερο του προβλήματος. Το δεύτερο πρόβλημα είναι η μεσοπρόθεσμη αιτία θανάτου που είναι η εξής: ότι οι μελέτες που έγιναν στα ζώα με αυτά τα εμβόλια δείχνουν ότι όλα τα ζώα ανταποκρίθηκαν καλά στην δημιουργία αντισωμάτων. Όταν όμως προσβλήθηκαν από τον ιό για τον οποίον είχαν εμβολιασθεί, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών πέθανε. Και όταν αυτό ερευνήθηκε, βρέθηκε ότι τους είχε σκοτώσει το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Ονομάζεται εξαρτημένη ενίσχυση αντισωμάτων [antibody-dependent enhancement -ADE] ή παθογόνος διέγερση ή παράδοξη ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Ωστόσο το θέμα είναι ότι πολλά από αυτά τα ζώα πέθαναν. Μπορεί να επιχειρηματολογήσετε ότι ίσως τα ανθρώπινα όντα να είναι διαφορετικά. Η απάντησή μου σε εσάς είναι «ίσως». Ωστόσο αυτές οι μελέτες δεν έγιναν. Εσείς είστε τώρα η μελέτη. Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer είπε ότι το Ισραήλ είναι το μεγαλύτερο εργαστήριο στον κόσμο. …Ο Δρ. Λουκ Μοντανιέ που κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής για την ανακάλυψη του HIV, είπε ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο ρίσκο της ανθρωπότητας και ο μεγαλύτερος κίνδυνος γενοκτονίας στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Το ρίσκο λοιπόν μίας αντίδρασης ADE [εξαρτημένης ενίσχυσης αντισωμάτων] στους ανθρώπους, που συμβαίνει αργότερα, δεν έχει αποκλεισθεί. Συνεπώς η ερώτησή μου είναι, γιατί να εμβολιάσω κάποιον με μία δυνητικά καταστροφική θανατηφόρα ουσία χωρίς να το έχω πρώτα αποκλείσει; [σ.σ. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟ-ΫΣΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.]

Και το τρίτο κομμάτι είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Υπάρχουν σαφή στοιχεία ότι επηρεάζει την γονιμότητα, καταστρέφει την λειτουργία των ωαρίων, μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Αυτό είναι το νούμερο ένα.

Το νούμερο δύο είναι ότι σίγουρα αυξάνει τον αριθμό των αυτοάνοσων νοσημάτων. Ποιός γνωρίζει με την πάροδο του χρόνου, πώς αυτό θα μειώσει την διάρκεια ζωής.

Και μόλις την προηγούμενη βδομάδα, βγήκε μία έρευνα που δείχνει ότι αυξάνει το ρίσκο του καρκίνου.

Όπως και να το κοιτάξει κανείς, είτε βραχυπρόθεσμα όπου προκαλεί θρομβώσεις στο αίμα, φλεγμονή στην καρδιά και αποβολές, είτε μεσοπρόθεσμα όπου μπορεί να οδηγήσει σε μία καταστροφική ανοσολογική αντίδραση, είτε μακροπρόθεσμα όπου μπορεί να φέρει αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνο και στειρότητα, είναι πολύ ανησυχητικό.

[σ.σ. Συνεχίζει συγκρίνοντας την Ισραηλινή κυβέρνηση με τον Γιόζεφ Μένγκελε διότι επέτρεψε να γίνουν πειράματα στον Ισραηλινό λαό και επίσης επισημαίνει ότι όταν συμβαίνει κάτι κακό στον λαό θα πρέπει να ζητούν ευθύνες από την ηγεσία των Ραββίνων, διότι, όπως είπε, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Προσπερνάω κάποια σημεία εδώ διότι ο ήχος δεν είναι και καλός και η μετάφραση δεν βγαίνει καλή…. Και συνεχίζει…]

Δέχομαι καθημερινά απειλές στη ζωή μου. Ρισκάρω την ζωή μου, την καριέρα μου, την οικονομική μου ζωή, την υπόληψή μου, σχεδόν την οικογένειά μου. Τα πάντα. Μόνο και μόνο επειδή κάθομαι εδώ και σας λέω αυτά που σας λέω.

Συνοψίζοντας, δεν υπάρχει ανάγκη για αυτό το εμβόλιο και δεν το χρειάζεται κανένας. Θα εξηγήσω. Για τα παιδιά ήδη σας είπα. Έχουν 99.998% πιθανότητα να βελτιωθούν. Οι νέοι ενήλικες από 18 έως 45 ετών έχουν 99.95% πιθανότητα να βελτιωθούν. Αυτό, σύμφωνα με το CDC. Κάποιος που ήδη έχει κόβιντ και αντισώματα, η φυσική ανοσία είναι ένα δισεκατομμύριο φορές πιο αποτελεσματική απ’ ότι είναι η τεχνητή ανοσία από το εμβόλιο. Γιατί να θέλω λοιπόν να εμβολιάσω κάποιον με μία δηλητηριασμένη θανατηφόρα ένεση, η οποία φτιάχνει κατώτερα ή επικίνδυνα αντισώματα όταν ήδη έχω υγιή αντισώματα; [σ.σ. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟ-ΫΣΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.]

Και μετά είναι η ομάδα υψηλού κινδύνου που έχει ποσοστό θανάτων 7.5%. Με τα δικά μου δεδομένα, τα πρώτα στον κόσμο που δημοσίευσα σε επιστημονικό περιοδικό για ομότιμη αναθεώρηση, τα οποία αποτέλεσαν την βάση σε πάνω από 200 άλλες μελέτες που υποστήριξαν τα ευρήματά μου, όταν περιθάλψεις τους ανθρώπους μέσα στο σωστό χρονικό πλαίσιο μειώνεις το ποσοστό θανάτων μέχρι και 85%. Από τους 600 χιλιάδες Αμερικανούς θα μπορούσαμε να είχαμε αποτρέψει στους 510 χιλιάδες να πάνε στο νοσοκομείο και να πεθάνουν.

Και παρεμπιπτόντως τον Απρίλιο του 2020 παρέδωσα αυτές τις πληροφορίες κατευθείαν στα χέρια του Νεντανιάχου και ενημέρωσα επίσης κάθε μέλος του Υπουργείου Υγείας σας.

Η ερώτησή μου σε σας λοιπόν είναι: Εάν μπορώ να μειώσω το ποσοστό θανάτων από 7,5% σε λιγότερο από μισό τοις εκατό, τότε γιατί να χρησιμοποιήσω μία δηλητηριασμένη θανατηφόρα ένεση που δεν δουλεύει και έχει τρομερές παρενέργειες; [σ.σ. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟ-ΫΣΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.]

Εάν όλοι πάνω στον πλανήτη επρόκειτο να κολλήσουν ΚΟΒΙΝΤ και δεν έκαναν θεραπεία, το ποσοστό θανάτων παγκοσμίως θα είναι λιγότερο από μισό τοις εκατό. Δεν υποστηρίζω αυτό το πράγμα, πρόκειται για πολλούς ανθρώπους· 35 εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν. Αν όμως ακολουθήσουμε την συμβουλή ορισμένων «παγκόσμιων ηγετών», όπως του Μπιλ Γκέιτς που είπε το περασμένο έτος ότι 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι πρέπει να εμβολιαστούν, τότε το ποσοστό θανάτων θα είναι πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Βρισκόμαστε σε ένα επίπεδο διαφθοράς και μοχθηρίας που δεν έχουμε ξαναδεί ίσως στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Είμαι εναντίον της θυσίας των παιδιών… και πιστεύω πραγματικά ότι [τώρα] ο Θεός δοκιμάζει κάθε άνθρωπο. Και το τεστ που δίνει είναι αυτό: Θα προσκυνήσετε Εμένα; Θα ζητήσετε προστασία από Εμένα; Θα ξεπεράσετε τους φόβους σας για να ζητήσετε από Εμένα να σας βοηθήσω ή θα τρέξετε στους τσάρους των εμβολίων, στις κυβερνήσεις, στους δεσπότες και στους τυράννους ψυχοπαθείς που θέλουν να γίνουν θεότητες;

Δεν υπάρχει τίποτα καινούριο κάτω από τον ήλιο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν διαφέρουν από τον Φαραώ. Νομίζουν ότι είναι θεοί. Και θα πάτε να τους προσκυνήσετε. Εν τάξει λοιπόν, ας σας προστατεύσουν αυτοί να δούμε τι θα γίνει.

Βλέπω τον φόβο να οδηγεί ανθρώπους να κάνουν πράγματα τελείως παράλογα, που δεν έχουν νόημα και θυσιάζουν τα ίδια τους τα παιδιά.

Και ναι. Το Υπουργείο Υγείας σας, σας λέει ψέμματα. Οι στατιστικές σας είναι εντελώς στρεβλές. Αν θέλετε να δείτε κάτι αληθινό, υπάρχει ένας ιστότοπος που ονομάζεται worldmeters.info. Ψάξτε για το Ισραήλ και θα δείτε ότι στις 20 Δεκεμβρίου υπάρχει μία μεγάλη άνοδος στην καμπύλη των θανάτων. Ξέρετε τί έγινε στο Ισραήλ στις 20 Δεκεμβρίου; Ξεκίνησε η «εθνική ανοσοποίηση» [εμβολιασμός]. Και αυτά είναι στοιχεία που αναφέρονται από την Ισραηλινή κυβέρνηση. Είναι τόσο ανόητοι που δεν τα κρύβουν.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογίααπολύτως καμία, ΜΗΔΕΝγια την χρήση αυτής της δηλητηριώδους θανατηφόρας ένεσης, εκτός αν θέλετε να θυσιάσετε ανθρώπινες ζωές.

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Απομαγνητοφώνηση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

 

 

Πως τα φέρνει η “τύχη” (ο Θεός δηλαδή!) να συναντάς τον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη στιγμή. Καλεσμένος τις προάλλες σε μια παρέα, συνάντησα παλιό μου φίλο παιδίατρο κι ασφαλώς δεν άφησα την συνάντηση να πάει άκαρπη. Ομολογώ ότι ήταν καταιγιστικός σε ότι έλεγε και μόλις μετά βίας συγκράτησα ένα μικρό μέρος των όσων μου είπε.

Σχεδόν ούρλιαζε όταν μου έλεγε για το ιικό φορτίο των λυμάτων. “Ποιοί άσχετοι τα λένε και ποιοί άσχετοι τα χάβουν;” έλεγε και ξανάλεγε. “Είναι δυνατόν να περάσει ο κορωνοϊός από το γαστρεντερικό σύστημα και τα γαστρικά υγρά να τον αφήσουν ανέγγιχτο; Μας εξηγούν πως τον ανιχνεύουν στα λύμματα; Εδώ δεν μας έχουν εξηγήσει πως τον ανιχνεύουν με τα τεστ κι ακόμα το γονιδίωμα του ιού είναι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟ. Σαν τις μπούρδες που μας έλεγαν, όταν έθαβαν τους νεκρούς σε νάυλον για να μην κινδυνεύουμε για 5-10 χρόνια. Πόσο ζει ο ιός εκτός ζώντος οργανισμού; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ιπποκράτη με τους ιατρούς που λένε αυτές τις ασχετοσύνες”. Μου σύστησε μάλιστε και σχετικό video >

https://www.brighteon.com/d81c095a-550a-48c4-aa8d-51a3e9ffb096

Συνέχισε σε οργισμένο ύφος σχετικά με τα εμβόλια.
– “Πότε έγινε εμβολιασμός εν μέσω πανδημίας, όπως μας λένε; ΠΟΤΕ!!!”
– “Πότε έγινε καθολικός εμβολιασμός όλων των ηλικιών; ΠΟΤΕ!!!”
– “Πότε καθιερώθηκε εμβόλιο χωρίς ολοκληρωμένη έρευνα παρενεργειών; ΠΟΤΕ!!!”
– “Πότε καθιερώθηκε φαρμακευτική ουσία, χωρίς να δηλωθούν τα συστατικά της; ΠΟΤΕ!!!”

Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω όλα όσα μου ανέφερε. Εκεί που άναψε πάλι ήταν για το φετινό εμβόλιο της γρίπης. Μου εξήγησε ότι κάθε χρόνο το εμβόλιο της εποχικής γρίπης κατασκευάζεται βάσει των στελεχών των ιών, που επικράτησαν τον προηγούμενο χρόνο. Δεδομένου ότι “έσβησαν” την εποχική γρίπη από τον χειμώνα 2020-21, με βάσει ποιά στελέχη ιών το κατασκεύασαν;
– «Θα είναι τραγικό, μη μας αποκαλύψουν αύριο ότι το έκαναν με βάσει τον covid, αφού αυτός μας είπαν ότι επικράτησε πέρσι και η εποχική γρίπη “έσβησε”. Με άλλα λόγια, μη μας πουν ότι έκαναν εμβόλιο για covid! Όλα να τα περιμένεις από αυτούς τους επικίνδυνους».

Η συνθήκη Οβιέδο κι ο κώδικας Νυρεμβέργης (https://media.tghn.org/medialibrary/2011/04/BMJ_No_7070_Volume_313_The_Nuremberg_Code.pdf) απαγορεύουν την οποιαδήποτε διαχείριση θεμάτων ατομικής ή δημοσίας υγείας δια εξαναγκασμού. Χρειάζεται καλή ενημέρωση κι ο ασθενής να πάρει την απόφαση μόνος του!
https://www.brighteon.com/39639187-3b7b-4eb2-b9d2-71edfc1cd3af

Εκείνο όμως που το έκανε πιο έξαλλο ήταν το θέμα της πρόληψης.
– «Μας παρουσιάζουν το εμβόλιο σαν πανάκεια γιατί προλαμβάνει. Η πρόληψη λένε είναι το σημαντικότερο άρα κάντε το εμβόλιο. Γιατί δεν κάνουν το απλούστερο και άκρως υγιεινότερο; Η Φύση πρόβλεψε κι έφτιαξε με σοφία τον άνθρωπο. Έτσι όπως τα παρουσιάζουν, καταλαβαίνει ο κόσμος ότι μόλις ο ιός μπει μέσα σου, αρρωσταίνεις.

Σοβαρά; ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ή ΤΟΥΣ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟΥΣ και πάλι εξαρτάται από τα αντισώματα του υποψήφιου ασθενούς. ΑΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ή Ο ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Ο ΙΟΣ. Άλλωστε, όπως λέει και το όνομά του, ο βλεννογόνος γεννά βλέννα, ώστε να μένει υγρός και να κρατά την ελαστικότητά του, που χάνεται όταν ξηραίνεται.

Παράδειγμα : Περπατάς σε εξωτερικό χώρο. Υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις τέτανο αν δεν τρυπηθείς από κάποιο καρφί ή άλλο μέσον; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ. Μόνο αν παρουσιαστεί λύση της συνέχειας του δέρματος (πληγή δηλαδή) μπορεί να εισέλθει ο ιός. Θα σε πάω στην εποχή του AIDS. Η σεξουαλική επαφή δεν σήμαινε 100% ότι κολλούσες AIDS. Μόνο αν υπήρχε σχισμή κάπου θα κολλούσες. Το θέμα βέβαια ήταν ότι στις ευαίσθητες περιοχές άντε να εξασφαλίσεις ότι δεν υπάρχει κάπου σχισμή. Γι αυτό και χτυπά κυρίως τους ομοφυλόφιλους.

Στα αναπνευστικά τώρα :
Αν οι ρινοφαρυγγικοί βλεννογόνοι είναι υγιείς, αν δηλαδή είναι υγροί (~δεν έχουν λύση της συνέχειας) ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΙΟΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ !!!
Έχεις δει τα ψοφόσκυλα πως είναι με ξεραμένη μύτη; Γι αυτό αρρωσταίνουν, αφού από εκεί περνάνε οι ιοί. Αντίθετα τα σκυλιά, που βλέπεις να είναι υγρή η μύτη τους, δεν κινδυνεύουν!

Ακριβώς έτσι κι ο άνθρωπος! Με το που ανάβουν τα καλοριφέρ κάθε χρόνο τέτοια εποχή, γεμίζει το ιατρείο μου με άρρωστα παιδάκια κι όλοι λένε ότι κυκλοφορεί ίωση αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί κάποια παιδιά παραμένουν υγιή και κάποια αρρωσταίνουν. Ο ιός δεν κυκλοφορεί στα υγιή; Απλά στα παιδιά με υγιείς βλεννογόνους δεν μπορεί να “εισέλθει” ο ιός ενώ αυτά με ξεραμένους βλεννογόνους είναι πρόκληση για τον ιό να νοσήσουν.

Το καλοριφέρ (κι αντίστοιχα το aircondition καλοκαιριάτικα) ξεραίνουν την ατμόσφαιρα κι αναγκάζουν τους βλεννογόνους σε ξήρανση. Αυτά τα ήξεραν οι παλιές σπιτονοικοκυρές και κάθε μέρα αέριζαν το σπίτι με διάπλατα τα παράθυρα (για να ανανεωθεί η υγρασία της ατμόσφαιρας του σπιτιού) ανεξάρτητα από το πόσο κρύο είχε. Πρώτα η υγεία, έτσι δεν μας λένε; αλλά αυτοί το τηρούν; ενημερώνουν κατάλληλα τον κόσμο; μόνο για το εμβόλιο νοιάζονται οι πλασιέδες!

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΗΡΑΝΣΗ ΤΩΝ βλεννοΓΟΝΩΝ :
Αν έχεις ξηρούς βλεννογόνους (πχ.ξηρολαιμία) φροντίζεις να το διορθώσεις :
α – Διορθώνεις πρώτα την υγρασία του εσωτερικού χώρου που ζεις. Κοντά στο καλοριφέρ βάζεις λεκάνη με νερό, που εξατμιζόμενο αναπληρώνει την χαμένη υγρασία της ατμόσφαιρας. Μπορείς να βάλεις βρεγμένες πετσέτες πάνω στο καλοριφέρ ή υγραντήρα χώρου.

β – Με γαργάρες αλατόνερου ή ζεστά ροφήματα, αποκαθιστάς την ύγρανση των βλεννογόνων σου. Δεν πίνουμε ζεστά ροφήματα μόνο για να ζεσταθούμε. Για την ρινική κοιλότητα μπορείς να κάνεις εισπνοές ευκαλύπτου ή ακόμα πρακτικότερα βάζεις μέσα στη άκρη της μύτης λίγο Vics ή άλλο αντίστοιχο. Η εισπνοή αυτού θα προκαλέση ύγρανση των βλεννογόνων και καταρροή ρινικών υγρών αλλά ασφαλίζεσαι από τον όποιο ιό,

Το γεγονός ότι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν από γρίπη περισσότερο οι ηλικιωμένοι, οφείλεται στο γεγονός ότι λόγω γήρατος οι βλεννογόνοι (ή και το δέρμα) τους είναι πιο ευαίσθητοι στην ξηρότητα, όπως ασφαλώς και το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Αλλά το δέρμα και οι βλεννογόνοι δεν είναι η ασπίδα του ανοσοποιητικού;

ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΡΑΝΣΗ ΤΩΝ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΩΝ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Ο ΥΓΡΟΣ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΗ ΜΑΣΚΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙ ΟΠΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ.

Να σημειώσω εδώ ότι μπορεί να είναι περίφημα οι βλεννογόνοι αλλά να υπάρχει κάπου λύση της συνέχειας του βλεννογόνου (πχ. ράμματα από εξαγωγή δοντιού ή άλλο τραύμα). Προσοχή εκεί!
Μου είναι αδιανόητο να καμώνεσαι τον γιατρό και να αγνοείς αυτά, που ξέρανε οι παλιές γιαγιάδες στα χωριά, αγράμματες οι περισσότερες, αλλά κουβαλώντας περισσότερη σοφία του Ιπποκράτη».

Κλείνοντας να πω ότι αυτά που πρότεινε ο φίλος μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΤΡΩΘΕΝΤΑ ΕΜΒΡΥΑ (μην το ξεχνάμε).

Με πονά το γεγονός ότι αυτά ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ!!! ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ;;;
Αν φροντίσει αυτά ο καθένας η πίεση στο ιατρικό σύστημα θα είναι μηδαμινή για να βγάλουν τον σκασμό ο κάθε πανάσχετος Εμβολιόπουλος ή Παγώνα κι ο Αηδόνης με τη στριγγιά φωνή ala Cruela de Villle. Αναρωτιέμαι τι διάολο διδακτορικά έκαναν και δεν έμαθαν τα βασικά, που ήξερε η αγράμματη γιαγιά του χωριού και που αν τους έπιανε στα χέρια της θα τους έστιβε σα λεμόνια…
ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.

BAS_4
Αποφορτίζοντας το ιατρικό σύστημα ας ψυχαγωγηθούμε λίγο με άλλους ιατρούς >
https://www.brighteon.com/272e13f8-8d40-4ba6-8842-70b71d3b16e9

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: