ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΛΥΣΗ.

 

 ''ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ'' αναφέρει ιατρός πυρηνικής καρδιολογίας"

 

 
 
 
 

Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε πριν λίγο καιρό ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon, ο οποίος αναφέρθηκε στο «παιχνίδι» που παίζουν κυβερνήσεις και εταιρείες με τα εμβόλια του κορωνοϊού. 

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένας θεμελιώδης παράγοντας σε αυτή την πανδημία που να έχει εκπροσωπηθεί σωστά και είναι προφανές σε έμπειρους επιστήμονες, όπως εγώ και αρκετοί συνάδελφοι μου συμφωνούν σε αυτό. Άρα δεν είμαι εγώ ένα ασυνήθιστο άτομο που σκέφτομαι έτσι. Αυτό που είναι ασυνήθιστο είναι ότι...

βγαίνω και τα λέω», είπε αρχικά ο Δρ. Yeadon.

«Μπορείτε να σκεφτείτε μία καλή, αθώα εξήγηση γιατί να θέλετε να δώσετε ένα εγκεκριμένο μόνο για πειραματική χρήση γονιδιακού τύπου εμβόλιο σε εκατομμύρια-δισεκατομμύρια άτομα που πιθανότατα δεν θα πέθαιναν από τον ιό; Η απάντηση είναι όχι, δεν μπορείτε», είπε σχετικά με την επιμονή των κυβερνήσεων να εμβολιάσουν μαζικά τον πληθυσμό. Μίλησε και για τα λεγόμενα «συμπληρωματικά» εμβόλια: «Η φαρμακευτική βιομηχανία παράγει ήδη τα λεγόμενα συμπληρωματικά ή πειραματικά εμβόλια. Τώρα αν έχω δίκιο και οι λεγόμενες μεταλλάξεις δεν είναι αρκετά διαφορετικές για να δικαιολογήσουν ένα διαφορετικό εμβόλιο, τότε τί είναι αυτό που κατασκευάζουν; Δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αλλά είμαι τρομοκρατημένος».

Ενώ για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα όσα ακούγονται από διάφορες κυβερνήσεις περί προνομίων είπε: «Άπαξ και μπεις στο σύστημα όλη σου η ζωή εξαρτάται από τη στάση του σε αυτό αν έχεις ένα έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή όχι. Στο τέλος θα φτάσουμε στο σημείο να μην μπορούμε να αγοράσουμε βενζίνη χωρίς αυτό. Ότι πουν οι κανόνες. Θα κάνεις αυτό που θέλουν. Είναι αυτό που θέλεις; Εάν όχι, τότε καλύτερα να διαμαρτυρηθείς γιατί από μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μπορώ να σας προειδοποιήσω και να σας εξηγήσω το πόσο επικίνδυνο είναι, αλλά εσύ που το παρακολουθείς πίσω από την κάμερα εάν δεν κάνεις κάτι αυτοί οι εγκληματίες μπορούν να κλέψουν την δημοκρατία και την ελευθερία για πάντα». 

Ο δρ. Yeadon είναι πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer και έχει 30 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη εμβολίων για ιούς όπως ο Covid-19. Ο γιατρός ανησυχεί για τα εμβόλια, καθώς όπως λέει είναι νέα και πειραματικά, καθώς δεν έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες κλινικές δοκιμές, καθώς αυτές απαιτούν περίπου 2-3 χρόνια. 

Επομένως, δεν έχουμε ακόμη επαρκή στοιχεία σχετικά με τις πιθανές βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτών των εμβολίων και συνεπώς τα εκατομμύρια ατόμων που έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμό συμμετέχουν σε ένα πείραμα, σύμφωνα με τον δρ. Yeadon.

Παράλληλα αναφέρεται και στις πιέσεις των κυβερνήσεων να πείσουν τους πολίτες πως τα εμβόλια είναι «ασφαλή», κάτι το οποίο, σύμφωνα με τον δρ. Yeadon, δεν το γνωρίζουμε ακόμη.

Μελέτη του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ: η νοτιοαφρικάνικη παραλλαγή μολύνει 8 φορές περισσότερο τους εμβολιασμένους με 2 δόσεις Pfizer παρά τους ανεμβολίαστους!!!!

 Να υπενθυμίσουμε πως σε πρόσφατη του συνέντευξη και ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης είχε μιλήσει για παρόμοια θέματα:

 

 ΠΗΓΗ

Ο καθηγητής Λοιμωξιολόγος Ντιντιέ Ραούλ: ” άτομα μολύνονται από covid πολύ γρήγορα μετά τον εμβολιασμό τους. Tο εμβόλιο δεν προστατεύει από τις πιο σοβαρές μορφές-παρενέργειες του covid19!


«Ἡ ἐπέμβασις τῆς νέας τεχνολογίας στό ἀνθρώπινο μυαλό, θά εἶναι μία εὐεργετική ἀλλαγή γιά τήν ἀνθρώπινη φυλή»

«Εάν αυτή η τεχνολογία καταφέρει να διαβάσει [το μυαλό σας], ακόμη και αν έχετε επίγνωση του τι σκέφτεστε, θα μπορούσε να καταγράψει συναισθήματα στον εγκέφαλό σας: ιστορίες ζωής που δεν είναι δικές σας και ο εγκέφαλός σας δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει αν είναι δικά σας ή προϊόν σχεδιασμού
»

« Καλώ όλες τις Ιβηρο-αμερικανικές χώρες να προβλέψουν το μέλλον και να προστατεύσουν επαρκώς, τώρα, όχι μόνο τα δεδομένα και τις πληροφορίες των πολιτών μας, αλλά και τις σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους, τις νευρωνικές πληροφορίες τους, για να αποτρέψουν την χειραγώγησή τους από νέες τεχνολογίες »

Η Χιλή στοχεύει να είναι το πρώτο κράτος στον κόσμο,που προστατεύει νόμιμα τα «νευρο-δικαιώματα» των πολιτών, με τους νομοθέτες να αναμένεται να περάσουν μια συνταγματική μεταρρύθμιση που εμποδίζει την τεχνολογία που επιδιώκει να «αυξήσει, να μειώσει ή να διαταράξει» την διανοητική ακεραιότητα των ανθρώπων χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Ο γερουσιαστής της αντιπολίτευσης Guido Girardi, ένας από τους συντάκτες του νομοσχεδίου, ανησυχεί για την τεχνολογία - είτε αλγόριθμοι, βιονικά εμφυτεύματα ή κάποιο άλλο εργαλείο - που θα μπορούσε να απειλήσει "την ουσία των ανθρώπων, την αυτονομία τους, την ελευθερία και την ελεύθερη βούλησή τους".

«Εάν αυτή η τεχνολογία καταφέρει να διαβάσει [το μυαλό σας], ακόμη και αν έχετε επίγνωση του τι σκέφτεστε, θα μπορούσε να καταγράψει συναισθήματα στον εγκέφαλό σας: ιστορίες ζωής που δεν είναι δικές σας και ότι ο εγκέφαλός σας δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει αν είναι δικά σας ή προϊόν σχεδιασμού », λέει.

« Καλώ όλες τις Ιβηρο-αμερικανικές χώρες να προβλέψουν το μέλλον και να προστατεύσουν επαρκώς, τώρα, όχι μόνο τα δεδομένα και τις πληροφορίες των πολιτών μας, αλλά και τις σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους, τις νευρωνικές πληροφορίες τους, για να αποτρέψουν την χειραγώγησή τους από νέες τεχνολογίες », είπε ο πρόεδρος της Χιλής,Pinera.

Το νομοσχέδιο της Χιλής περιέχει τέσσερις κύριους τομείς νομοθεσίας: φύλαξη των δεδομένων του ανθρώπινου μυαλού ή νευρο-δεδομένα, καθορισμός ορίων στη νευρο-τεχνολογία της ανάγνωσης και ιδιαίτερα της εγγραφής στο μυαλό,καθορισμός δίκαιης διανομής και πρόσβασης σε αυτές τις τεχνολογίες και θέσπιση ορίων στους νευρο-αλγορίθμους.

Ο Ισπανός επιστήμονας Rafael Yuste, ειδικός για το θέμα από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια στη Νέα Υόρκη, λέει ότι ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες υπάρχουν ήδη και ακόμη και οι πιο μακρινές θα είναι διαθέσιμες εντός 10 ετών.

Εφαρμόζονται ήδη σε ζώα στα εργαστήρια. Οι επιστήμονες έχουν πειραματιστεί με αρουραίους, εμφυτεύοντας εικόνες άγνωστων αντικειμένων στον εγκέφαλό τους και παρατηρώντας πώς δέχονται αυτά τα αντικείμενα στην πραγματική ζωή ως δικά τους και τα ενσωματώνουν στη φυσική τους συμπεριφορά.

«Εάν μπορείτε να μπείτε εκεί [στις χημικές διεργασίες του εγκεφάλου] και να τις διεγείρετε ή να τις εμποδίσετε, μπορείτε να αλλάξετε τις αποφάσεις των ανθρώπων. Αυτό είναι κάτι που έχει ήδη γίνει με τα ζώα », λέει ο Yuste.

Η επιστήμη έχει ανοίξει τη δυνατότητα σχεδιασμού υβριδικών ανθρώπων με τεχνητά ενισχυμένες γνωστικές ικανότητες. Ο κίνδυνος είναι ότι, χωρίς κατάλληλες διασφαλίσεις, η τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει τις σκέψεις των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας αλγορίθμους μέσω του Διαδικτύου για τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου : να υπαγορεύουν τα ενδιαφέροντά τους, τις προτιμήσεις ή τα πρότυπα κατανάλωσής τους.

«Η νευρο-τεχνολογία μπορεί να είναι τρομακτική αν σκεφτείτε δυστοπικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο, για κάθε δυστοπικό σενάριο,υπάρχουν 10 ευεργετικά», Λέει ο Yuste, ο οποίος βλέπει τη νευρο-τεχνολογία ως « μια νέα Αναγέννηση για την ανθρωπότητα »

»Για να αποφύγουμε μια κατάσταση δύο ταχυτήτων με μερικούς αναβαθμισμένους ανθρώπους και άλλους που δεν είναι, πιστεύουμε ότι αυτές οι νευρο-τεχνολογίες πρέπει να ρυθμιστούν σύμφωνα με τις αρχές της καθολικής δικαιοσύνης, αναγνωρίζοντας το πνεύμα της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», λέει ο Yuste.

«Ήδη, οι νευρο-τεχνολογίες χρησιμοποιούνται σε ασθενείς που πάσχουν από Πάρκινσον ή κατάθλιψη διεγείροντας τον εγκέφαλο με ηλεκτρόδια για «ανακούφιση των συμπτωμάτων», λέει ο Yuste.

» Ομοίως, οι κωφοί αντιμετωπίζονται με «κοχλιακά εμφυτεύματα στο ακουστικό νεύρο» που διεγείρουν τον εγκέφαλο. Ελπίζεται ότι κάτι παρόμοιο στο μέλλον θα αποκαταστήσει την όραση στους τυφλούς ή θα θεραπεύσει τα άτομα με Αλτσχάιμερ ενισχύοντας τα νευρωνικά κυκλώματα της μνήμης.

»Θα είναι μια ευεργετική αλλαγή για την ανθρώπινη φυλή», λέει ο Yuste.

Το 2013, ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προώθησε την πρωτοβουλία BRAIN (Brain Research through Advancing Innovative Neuro-technology), η οποία στόχευε στη μελέτη των αιτιών των εγκεφαλικών διαταραχών όπως το Αλτσχάιμερ Πάρκινσον και επιληψία.

Ἀπό : Γιατί οἱ νόμοι γιά τά «νευρο-δικαιώματα» πού προστατεύουν τό μυαλό τῶν ἀνθρώπων άπό τήν χειραγώγησιν τῶν νέων τεχνολογιῶν,καταπολεμοῦνται;  

Δέν μᾶς τά σερβίρουν μέ τό μαλακό καί σιγά-σιγά,ἀλλά μᾶς τά φέρνουν σάν καταιγίδα. Σάν τυφῶνα πού θά ἔρθῃ νά σαρώσῃ τά πάντα. Ἕνας νέος κόσμος,δέν ἑτοιμάζεται,εἶναι ΗΔΗ ἕτοιμος καί ἁπλῶς εἶναι θέμα χρόνου νά ἐγκατασταθῇ ὡς μία νέα πραγματικότης.

Καἰ ξέρετε γιατί δέν νοιάζονατι καθόλου καί τά ξεφουρνίζουν ὅλα τόσο ἀστραπιαῖα; Διότι ὁ δρόμος ἔχει στρωθῇ,τό σχέδιο ἔχει φθάσῃ στό τέλος,οἱ ἐκκαθαρίσεις τούς πῆγαν ἀρκετά καλά καί πλέον δέν μένει τίποτε ἄλλο. Ὅσο γιά τήν Χιλή,πού λαμβάνει μέτρα μέσῳ νομοθετήσεως,νομίζω πώς εἶναι ἕνα μέρος τοῦ ...θεάτρου ἔτσι γιά τό θεαθῆναι...! 

Πῶς τό εἶπε ὁ Ῥαφαήλ Γιοῦστε γιά τήν ἐπέμβασιν τῆς τεχνολογίας στό ἀνθρώπινο μυαλό ; 

« Η επιστήμη έχει ανοίξει τη δυνατότητα σχεδιασμού υβριδικών ανθρώπων με τεχνητά ενισχυμένες γνωστικές ικανότητες.

Θα είναι μια ευεργετική αλλαγή για την ανθρώπινη φυλή»

Ὅσους θά ἔχουν ἀπομείνη,ἐννοεῖ...


Ἡ Πελασγική

 

Τό ἐμβόλιο,τά νανοσωματίδια καί ὁ νοητικός ἔλεγχος


Αυτά δεν ήταν ποτέ «εμβόλια» κατά του ιού, αντιθέτως ήταν πάντα ένα μυστικό πρόγραμμα νανοτεχνολογίας που αναπτύχθηκε για να φθάσει στο σημείο ελέγχου του μυαλού του ανθρώπινου πληθυσμού

από "A Marcher" (από την Ισπανία)

(henrymakow.com)

Ένας βιολόγος που ονομάζεται Ricardo Delgado και ένας γιατρός, ο Δρ Jose Luis Sevillano,είναι οικοδεσπότες σ᾿ ένα διαδικτυακό πρόγραμμα που ονομάζεται «La Quinta Columna», λένε ότι τα χέρια κάποιων ανθρώπων γίνονται μαγνήτες ακριβώς στο σημείο που εμβολιάστηκαν, συγκρατώντας όχι μόνο μαγνήτες αλλά και ψαλίδια. , μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία ακόμη και κινητά τηλέφωνα !. Το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στο χέρι. Μέσα σε λίγες ημέρες μετακινείται προς το στήθος, το λαιμό ή τό πάνω μέρος της σπονδυλικής στήλης

Ξεκίνησαν τη δική τους έρευνα και το ανακάλυψαν.

φωτό
 1. Όλα τα εμβόλια παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας την ίδια νανο-τεχνολογία. Στην Ισπανία περιεγράφηκαν ακόμη και ως «μυστικά νανοσωματίδια». Αυτά τα νανοσωματίδια γίνονται μαγνητικά όταν φτάσουν στην ίδια θερμοκρασία με το ανθρώπινο σώμα. Όταν παραμένουν σε περιβάλλον κάτω από μηδέν βαθμούς, παραμένουν μη μαγνητικά. [Γιατί παγώνουν τα εμβόλια;

Παρατήρηση μαγνητικών περιοχών σε γραφένιο μαγνητισμένα με έλεγχο της θερμοκρασίας, της τάσης και του μαγνητικού πεδίου

2. Αυτά τα σωματίδια πρέπει να είναι ένα υλικό της νανο-τεχνολογίας που ονομάζεται Γραφένιο. που είναι υπεραγώγιμο και παρουσιάζει υψηλό βαθμό ενσωμάτωσης με τα κύτταρα των νευρώνων του εγκεφάλου :  ΕΔΩ

3. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επένδυσε ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε μία εργασία υπό την ονομασία Το εμβληματικό Γραφένιο :  

4. Τα μόρια του γραφενίου μπορούν να αλληλεπιδράσουν μέσῳ των νευρώνων του εγκεφάλου σε εξ αποστάσεως λειτουργία χρησιμοποιώντας διαφορετικές ραδιοσυχνότητες (το 5G θα μπορούσε να είναι μια από αυτές), μπορούν να χαρτογραφήσουν τον εγκέφαλο να μεταδώσουν και να λάβουν ΟΔΗΓΙΕΣ από απόσταση:  ΕΔΩ

5. Αυτά δεν ήταν ποτέ «εμβόλια» κατά του ιού, αντιθέτως ήταν πάντα ένα μυστικό πρόγραμμα νανοτεχνολογίας που αναπτύχθηκε για να φθάσει στο σημείο ελέγχου του μυαλού του ανθρώπινου πληθυσμού (μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε αν μπορούν να τροποποιήσουν το DNA μέσω 5G) Στο   «La Quinta Columna», ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι ειναι ήδη μαγνητισμένοι μέσω του γραφενίου που βρίσκεται στις μάσκες, στα τέστ PCR, τους χημικούς αεροψεκασμούς και στα εμβόλια για την γρίπη και τον covid.

φωτό

6. Το εικονίδιο του γραφενίου είναι,μαντέψτε τί : τρία εξάγραμμα: ΕΔΩ

7. Το γραφένιο θα μπορούσε να καθαριστεί φυσικά από τον οργανισμό, επειδή υπάρχει ένα ένζυμο που ονομάζεται μυελοπεροξειδάση που προφανώς αποσυνθέτει τα μόρια γραφενίου. Παραδόξως η κατανάλωση αλκοόλ ή ακόμη και ο καπνός μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση αυτού του ενζύμου. Γι 'αυτό θέλουν τον πληθυσμό διαυγή και να εμβολιάζεται κάθε 6-12 μήνες .

8. Η αλληλεπίδραση μεταξύ του γραφενίου των εμβολιασμένων ανθρώπων και του 5G θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα θανατηφόρο συμβάν, όταν το 5G θα είναι πλήρως ενεργοποιημένο τον Ιούλιο του 2021, οπότε έχουμε ένα πολύ μικρό χρονικό περιθώριο για να σταματήσουμε αυτήν την παραφροσύνη και να ακυρώσουμε τα προγράμματα εμβολιασμού μια για πάντα .

----

henrymakow.com

Πρίν ἀπό 11 χρόνια εἴχαμε φιλοξενήση ἕνα ἄρθρο σχετικῶς μέ τό νόμπελ γιά τό γραφένιο πού ἔλαβαν δύο ῥωσσικῆς καταγωγῆς ἐπιστήμονες,ὁ Ἀντρέ Γκέϊμ καί ὁ Κονσταντίν Νοβοσέλωφ

«...Οπως αναφέρει η επιτροπή βραβείων Νομπέλ Φυσικής το γραφένιο έδωσε στους φυσικούς τη δυνατότητα να μελετήσουν υλικά με δύο διαστάσεις και μοναδικές ιδιότητες και επέτρεψε την πραγματοποίηση πειραμάτων που θα βοηθήσουν τη νέα ερμηνεία φαινομένων της κβαντικής φυσικής. Επίσης βρήκε εκατοντάδες εφαρμογές, όπως η κατασκευή νέων υλικών και πρωτοποριακών ηλεκτρονικών συσκευών...» ΕΔΩ

Ἐπίσης γιά τό γραφένιο στίς μάσκες,γράφαμε,ΕΔΩ


Ἡ Πελασγική

 

Αποδείξεις οτι ολα ήταν προσχεδιασμένα για την Πανδημία εμβόλια και πιστοποιητικά!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: