ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ



- Ξεκινάνε οι διαδηλώσεις από αυτήν την Τετάρτη με ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ και όσο πλήθος και να μαζευτεί (μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία), θα οδηγηθεί από αυτούς τους συνδικαλιστικούς φορείς έξω από την ΒΟΥΛΗ.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ:

-ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ;

-Οι περισσότεροι θα απαντήσουν ναι εκεί παίρνονται οι αποφάσεις που μας εξαθλιώνουν.



-ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ.

-Αν ο λαός είναι οι στρατιώτες ενός συστήματος οι πολιτικοί που (υποτίθεται) παίρνουν τις αποφάσεις είναι στο επίπεδο του λοχία και ο λοχίας δεν παίρνει αποφάσεις απλά εκτελεί.

 Θα εξηγήσω με ένα παράδειγμα (πραγματικό γεγονός):

-Ένα βράδυ γύρω στις 9:30 στις αρχές του 2010 (μία ημέρα πρίν την ψήφιση ενός νομοσχεδίου που αφορούσε τα μέτρα που πήραν τότε) φώναξε ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ (δεν έχει σημασία το όνομά του διότι είναι πολλοί, όχι ένας) τον οδηγό του, έναν αστυνομικό, και του έδωσε εντολή να μην πάνε σπίτι αλλά θα τον οδηγήσει αυτός. Τελικά έφτασαν έξω από ένα κτίριο κοντά στην Κηφισιά (που το χρησιμοποιούν ως ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ). Έδωσε εντολή στον αστυνομικό να περιμένει. Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο το ύφος του ήταν φυσιολογικό. Μετά από ένα δίωρο όταν βγήκε από την στοά, το ύφος του ήταν για να σκοτώσει. Την επομένη στην ψηφοφορία απλά εκτέλεσε τις εντολές.

ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ (ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ) , ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΛΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ ΠΡΙΝ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ (ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ).

-Θυμάστε την ΜΠΕΝΑΚΗ που είπε τα περί εθνικής κυριαρχίας; Η απόφαση έχει παρθεί το εκτελεστικό λείπει.

- Επομένως όταν θα μαζευτεί το πλήθος έξω από την βουλή θα είναι σαν να διαμαρτύρεται εναντίον του λοχία όχι εναντίον αυτού που παίρνει τις αποφάσεις.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

Αν πρέπει ο λαός να πετύχει κάτι (κατάργηση μέτρων ας πούμε) πρέπει να  κάνει τον άρχοντα να φοβηθεί και ο άρχοντας βρίσκεται στις ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΛΟΧΙΕΣ) ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (ΛΑΟ).
ΑΡΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΧΙΑ.

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ.

ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΦΟΒΗΣΟΥΝ.

ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ (ΜΑΣΟΝΟΙ,ΤΕΚΤΟΝΕΣ) ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ) ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

ΑΝ ΜΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ (ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ) ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΡΟΤΑΡΥ, LIONS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ .
ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ……………………………………..
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ:

Βιάσου απρόθυμε Έλληνα! Ξύπνα ! Τώρα όσο ποτέ άλλοτε είναι αναγκαία η ανατροπή αυτής της παθητικότητας σου. Από την στιγμή που αποδέχθηκες να σε αποκαλούν πρόβατο, τότε για το μόνο το οποίο μπορείς να ελπίζεις είναι οι καλύτερες συνθήκες σφαγής σου.
Αν δεν αγωνισθείς στο παρόν για το μέλλον σου ,αν δεν συγκρουσθείς με τους σημερινούς δυνάστες για την ελευθερία σου, τότε δυστυχώς την απροθυμία σου αυτή θα την πληρώσουν ακριβά τα παιδιά και τα εγγόνια σου.
Ντροπή σε όλους μας που αφήσαμε τη χώρα έρμαιο στα χέρια των αρπακτικών.
Δυστυχώς έχουμε περιέλθει σε ύπνωση και εξαντλήσαμε τον χρόνο μας σε μια μεθοδευμένη μέχρι σήμερα διαδικασία εύκολης απόκτησης ύλης αδιαφορώντας παντελώς για το μέλλον της χώρας μας.
Έτσι μας κοίμισαν οι δικοί μας δοσίλογοι πολιτικοί, κλέβοντας προσχεδιασμένα το μεγαλύτερο αγαθό μας, ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ , απαραίτητη προϋπόθεση λογικής αντιμετώπισης των δυσχερειών, αφαιρώντας έτσι την πραγματική άμυνα και αντίσταση απέναντι στους τοκογλύφους δήθεν φίλους μας Ευρωπαίους.  



ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥ Ν Ε - ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ...

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΗ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ... ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙΣ - ΤΟΤΕ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ...

ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΠΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ...



Ξύπνα απρόθυμε Έλληνα! Βιάσου δεν έχεις χρόνο στον έκλεψαν και στον χρεώνουν με τόκο κι αυτόν. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε είναι αναγκαία η ανατροπή αυτής της παθητικότητας σου. Από την στιγμή που αποδέχθηκες να σε αποκαλούν πρόβατο, τότε για το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι οι καλύτερες συνθήκες σφαγής σου.
Αν δεν αγωνισθείς στο παρόν για το μέλλον σου, αν δεν συγκρουσθείς με τους σημερινούς δυνάστες για την ελευθερία σου, τότε δυστυχώς την απροθυμία σου αυτή θα την πληρώσουν ακριβά τα παιδιά και τα εγγόνια σου.
Ντροπή σε όλους μας, αφήσαμε τη χώρα έρμαιο στα χέρια των αρπακτικών.
Δυστυχώς έχουμε περιέλθει σε ύπνωση και εξαντλήσαμε τον χρόνο μας σε μια μεθοδευμένη μέχρι σήμερα διαδικασία εύκολης απόκτησης ύλης αδιαφορώντας παντελώς για το μέλλον της χώρας μας.
Έτσι μας κοίμισαν οι δικοί μας δοσίλογοι πολιτικοί, κλέβοντας προσχεδιασμένα το μεγαλύτερο αγαθό μας, ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ , απαραίτητη προϋπόθεση λογικής αντιμετώπισης των δυσχερειών, αφαιρώντας έτσι την πραγματική άμυνα και αντίσταση απέναντι στους τοκογλύφους δήθεν φίλους μας Ευρωπαίους .
 
 



Με απεργίες λίγων ωρών ή μιας ημέρας,τίποτα απολύτως δεν πετυχαίνουμε.Απλά είναι στάχτη στα μάτια από ορισμένους συνδικαλιστές,που ...
στην ουσία υπογείως ακολουθούν τις εντολές της έσω και έξω τρόικας.Ξύπνα Έλληνα.Σε λίγο δεν θα έχεις ούτε στρώμα να γύρεις.Μόνο με γενικό ξεσηκωμό και απεργίες διαρκείας,θα τους δώσουμε να καταλάβουν ότι φτάσαμε στα όριά μας.Με 24ωρες και ολιγόωρες,τους ξύνουμε το δαχτυλάκι,για να μή πώ τίποτε άλλο.Απορώ πώς μπορούμε και καθομαστε απαθείς στο έγκλημα που συντελείται.Έπρεπε να είμασταν εβδομάδες στους δρόμους όχι ώρες.Αλλά δυστυχώς κάποιοι που το παίζουν στα κανάλια εργατοπατέρες,δεν θέλουν το καλό μας,και το παίζουν δίπορτο.Δεν χορτάσατε ακόμη από παραμύθια; Δεν βαρεθήκατε να σας πιπιλίζουν το μυαλό με ψεύτικα "θα";Δεν αηδιάζετε όταν ακούτε την φράση.."για την διάσωση της χώρας"; Οποτε ακούω αυτή τη φράση στην τηλεόραση,νοιώθω μια τεράστια επιθυμία,να εκσφενδονίσω ότι βρώ μπροστά μου, και να την σπάσω την ρημάδα.Πόσο καιρό θα πάει αυτή η κατάσταση; Τα τελευταία μέτρα λέει ο Σαμαράς,ο πρωταθλητής της κωλοτούμπας,ο οποίος τελικά αποδείχτηκε πιο επικίνδυνος από τον άλλο προδότη τον ΓΑΠ.Αυτός τα παραδίδει όλα εν λευκώ. Τα ισοπεδώνει όλα,και δεν λογαριαζει κανένα και τίποτα.Και εμείς παρακολουθούμε από μακρυά απαθείς,και κάνουμε κάπου κάπου καμιά ...στάση εργασίας,καμιά πορεία,για να γίνεται και το χατήρι της Αλέκας...!

Τι πρέπει να κάνετε;
ετοιμαστείτε για "μεγάλη μπόρα". Δεν ξέρω αν πετύχουν να μας κάνουν Συρία, Λιβύη κλπ. Εκείνο που εκτιμώ ότι θα συμβεί, είναι μια μαζική κατάρρευση της αγοράς που θα οδηγήσει σε αδυναμία προμήθειας βασικών ειδών διατροφής. Για αυτό να είστε έτοιμοι είτε έχοντας αποθέματα τροφίμων και βασικών ειδών, είτε για να πάτε στο χωριό σας για επιβίωση
Μην παρακολουθείτε τα προγράμματα ειδήσεων του Αντένα, Mega, Star, Alpha. Με μειωμένη τηλεθέαση, θα μειωθούν οι διαφημιστικές δαπάνες στις συγκεκριμένες ζώνες και θα προκληθεί πρόβλημα επιβίωσης στους Καναλάρχες.
Μην παρακολουθείτε τουρκικά σήριαλ και πολύ περισσότερο τον Σουλεϊμάν.
Διακόψτε εφημερίδες, περιοδικά που υιοθετούν την προπαγάνδα της Τριμερούς Κυβέρνησης.
Μην αγοράζετε υπηρεσίες και προϊόντα που διαφημίζονται πριν και κατά την διάρκεια των τουρκικών σήριαλ. Ανοι διαφημιζόμενοι σταματήσουν τις διαφημιστικές προβολές, οι καναλάρχες είτε θα αποσύρουν τις εκπομπές είτε θα αποδείξουν έμμεσα ότι εκτελούν οδηγίες ξένων δυνάμεων. Ας δούμε ποια είναι η αποστολή τους.
Επιμένετε στην αγορά ελληνικών προϊόντων
Εκμηδενήστε την φιλανθρωπική βοήθεια προς μη Έλληνες
Καταγγείλτε την παράνομη απασχόληση μεταναστών. Αν δεν βρείτε ανταπόκριση ενημερώστε το κόμμα των ανεξάρτητων ελλήνων και αν πάλι δεν βρείτε ανταπόκριση απευθυνθείτε στην Χρυσή Αυγή
Αν σας ζητούν να απαντήσετε σε πολιτικά γκάλοπ, να μην αναφέρετε ότι είστε οπαδοί της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, ή της ΔΗΜΑΡ. Μπορείτε να δηλώσετε Χρυσή Αυγή να τους τρομοκρατήσετε; Και ας ανήκετε σε άλλο πολιτικό χώρο.
Δείξτε την δυσαρέσκεια σας σε πολιτικά πρόσωπα που εκφράζονται αντεθνικά ή σε βάρος των Ελλήνων που δεινοπαθούν.
Αν ανήκετε σε Πολιτικές Οργανώσεις της Τριμερούς Κυβέρνησης των Προδοτών, δηλώστε την παραίτηση σας όσο πιο επίσημα γίνεται. Ταρακουνήστε τους σήμερα, για να μην σας εξοντώσουν.
Μην βιάζεστε να καταβάλλετε τις δόσεις φόρων. Προσπαθήστε να τις σπάσετε σε περισσότερες δόσεις. Στηρίζοντας τα μέτρα που παίρνονται σε βάρος σας, θα βρεθείτε σε πιο δεινή θέση και θα συνεχίσουν οι Πολιτικοί να επιβιώνουν σε βάρος σας και σε βάρος όλων μας. Αξιοποιείστε όλες τις δυνατότητες που έχετε από τον Νόμο.
Μπορείτε να ασκήσετε ψυχολογική πίεση στους Πολιτικούς όπου και αν κάνουν την εμφάνιση τους; Πρέπει να αισθανθούν με τον καλύτερο αλλά και ειρηνικότερο τρόπο ότι τα ψέμματα τελείωσαν. Θα πρέπει να νιώσουν ότι τους περιμένει χειρότερο Γουδή.
επιστρέψτε στην εκκλησία και υποστηρίξτε τα προγράμματα συσσιτίων. Η εκκλησία είμαστε όλοι εμείς οι Χριστιανοί με ομπρέλα μας την Αγία Τριάδα. Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε οικονομικά, βοηθείστε παρέχοντας άλλες υπηρεσίες
Βρείτε ένα καλό Εξομολόγο και Κοινωνήστε. Να κοινωνάτε τακτικά.
Ενισχύστε την φιλανθρωπική δράση της Εκκλησίας. Είναι η μόνη αξιόπιστη με περισσότερα από 700 ευαγή ιδρύματα και με δεκάδες χιλιάδες καθημερινά συσσίτια. Μήπως έχετε δει την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ ή την ΔΗΜΑΡ να έχουν δώσει ένα ευρώ στήριξης;


Προς Αξιότιμους Κυρίους Αρχηγούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ΓΕΕΘΑ



Αξιότιμοι Κύριοι Αρχηγοί

Θέμα: Η Πατρίδα σε κίνδυνο:

 Η κατάσταση της χώρας σε βαθμό επικινδυνότητας, έχει προχωρήσει τόσο πολύ επί το χειρότερο, που δεν πάει άλλο. Οι Ένοπλες δυνάμεις της Πορτογαλίας- η οποία ευρίσκεται .....
στο ΝΑΤΟ, & Ε.Ε., & στην Ευρωζώνη, και στην ίδια με εμάς οικονομική κατάσταση- καλούν τη κυβέρνηση να παραιτηθεί. Σωτήριο το «ξύπνημα» του Στρατού στην Πορτογαλία γράφουν και λένε τα ΜΜΕ, ενώ εδώ οι δικοί μας απλά υπάρχουν……. Τα δικά μας γεγονότα σας είναι ήδη γνωστά. Οι «Έλληνες» πολιτικοί, πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας -(Διακυβέρνηση τη λένε)- έχουν κάνει το Σύνταγμα των Ελλήνων κουρελόχαρτο με τα Μνημόνια που υπέγραψαν. Οι προδότες πολιτικοί βάζουν τα κόμματά τους υπεράνω της πατρίδος. Γιαυτούς προέχει το κομματικό συμφέρον. Οι δοσίλογοι πολιτικοί, συνεργάτες της Σιωνιστικής Δύσης, (Σιωνιστικών ΗΠΑ, και Σιωνιστικής Ε.Ε.), εχθρών της Ελλάδος και του Ελληνισμού, αγνοούν την Ελληνική κοινωνία, φθάνει να εξυπηρετηθούν τα πάσης φύσεως συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των κ.κ. προέδρων Ρότσιλντ-Ροκφέλερ. Οι αδαείς και αφελείς βουλευτές μας, ψηφίζουν στη Βουλή των Ελλήνων «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», στα προδοτικά μνημόνια. Το Δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδος είναι τεράστιο!!! Οι Ισλαμοφασίστες Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, δεν σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί, και έχουν κάνει τη πατρίδα μας, «Μπάτε σκύλοι αλέστε.» Έκαναν κατάληψη!!! Η χώρα συνεχίζει να κατακλύζεται από Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, με άμεσο κίνδυνο να γίνουμε εδώ Λιβύη, και Συρία, και να ανατραπεί η αναλογία του πληθυσμού, με αποτέλεσμα η Ελλάδα μας να καταστεί Μουσουλμανική χώρα. Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να «μπουκάρουν», για να αρπάξουν τη μερίδα του λέοντος. Θέλουν να φθάσουν υπό τις ευλογίες του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, μέχρι Θες/νίκη. Η Θράκη μας χάνεται, η Μακεδονία μας χάνεται, τα νησιά του Αν. Αιγαίου χάνονται, και ουδείς συγκινείται…….. Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, ορντινάντσες της Σιωνιστικής Δύσης, και πιόνια της Παγκόσμιας Δικτατορίας, μας κοροϊδεύουν και μας κλέβουν διαχρονικά. Οι δοσίλογοι, επίορκοι, πολιτικοί, δημιούργησαν κράτος διαφθοράς. Η πατρίδα μας κατέστη ένα μη βιώσιμο κράτος, κατέστη ένα αποτυχημένο κράτος, (failed state), με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι επίορκοι πολιτικοί, πιόνια και μαριονέτες των εχθρών της Ελλάδος, καταστρέφουν τη χώρα, και χρησιμοποιούν τον Ελληνικό Λαό, ως κοινωνικό πειραματόζωο, για νέα μέτρα λιτότητος, που δεν έχουν τελειωμό. Τα δάνεια πάνε κι έρχονται!! Τα εργασιακά δικαιώματα του Ελληνικού Λαού, κατέρρευσαν. Η υγεία και παιδεία κατέρρευσε. Οι Μισθοί και συντάξεις κατέρρευσαν, για να πληρώνουμε τοκοχρεολύσια των δανείων στις Σιωνιστικές τράπεζες των προέδρων κ.κ. Ρότσιλντ-Ροκφέλερ. Αποδυναμώνουν τις ένοπλες δυνάμεις!!! «Ότι θέατρον εγεννήθημεν τω Κόσμω, και Αγγέλοις και ανθρώποις.» ψάλλει η αγία ημών εκκλησία. Οι πολιτικές που επιβάλλονται από αυτή τη κυβέρνηση, προωθούν την απαξίωση εργασίας, των κοινωνικών δικαιωμάτων, οδηγούν σε ακόμη περισσότερη ανεργία, ακόμα πιο μεγαλύτερη διεθνή ανυποληψία. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας καταρρέουν, με άμεσο κίνδυνο την εθνική μας εδαφική ακεραιότητα, και εθνική κυριαρχία σε Γη, αέρα, και θάλασσα. Οι προδότες πολιτικοί έσωσαν τις ξένες και ντόπιες τράπεζες του προέδρου Ρότσιλντ, (Ο Ρότσιλντ είναι ο πρόεδρος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης), με τα Μνημόνια που υπέγραψαν, και κατάστρεψαν την Ελλάδα. Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν βάζουν «κόκκινες γραμμές», ούτε για τις ένοπλες δυνάμεις, αλλά εκθέτουν τη χώρα στον έσχατο κίνδυνο διαμελισμού, φτάνει να εξυπηρετηθούν τα προγράμματα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας. Οι διεφθαρμένοι «Δημοκράτες» πολιτικοί οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, και φαλκίδευσαν την εθνική μας κυριαρχία. Κατάστρεψαν τη Δημοκρατία. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι Τούρκοι κατέλαβαν τη λαδόξερα (Ζουράφα) στο Βόρειο Αιγαίο, παράλληλα με τα ΙΜΙΑ, και ξεκινούν γεωτρήσεις για πετρέλαια, και οι δοσίλογοι πολιτικοί, «αγρόν ηγόρασαν». Οι δειλοί, φοβισμένοι, κλέφτες, και εφιάλτες πολιτικοί, υπακούουν σε κάθε εντολή των λογιστάκων της Μεγάλης Τρόϊκας. Δεν τους ενδιαφέρει η Άμυνα της χώρας. Με εντολή της τρόϊκας, σταμάτησαν τη διάνοιξη της αντιαρματικής τάφρου στον Έβρο, για να περάσουν μέσα οι Τούρκοι ανεμπόδιστα, και οι ανθέλληνες επίορκοι, εφιάλτες, πολιτικοί, από δειλία το δέχθηκαν. Η Σιωνιστική Δύση, στο τέλος θα μας οδηγήσει να ξεπουλήσουμε τα πάντα , και όταν ξεπουλήσουμε, θα διαπιστώσουμε ότι δεν ξεπεράσαμε τη χρεοκοπία, θα συνεχίσουμε να είμαστε χρεωμένοι, αλλά τότε θα είναι πια αργά, θα μας έχουν στρατιωτικώς καταλάβει μέσω Τουρκίας, και άλλων «φίλων», «συμμάχων», & «εταίρων» στο ΝΑΤΟ. Ο Ελληνικός Λαός στους δρόμους αναπολεί και φωνάζει, το «Που είσαι Παπαδόπουλε!!!» «Μωρέ ένας Παπαδόπουλος δεν υπάρχει σήμερα στο Στράτευμα;;;». Ο Παπαδόπουλος παρέδωσε στους εφιάλτες πολιτικούς ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.!!!! Ο Παπαδόπουλος διαχρονικά έμεινε στην Ιστορία σαν Πατριώτης!!! Σαν το Μεταξά, που έσωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία, διαγράφοντας το ΧΡΕΟΣ, και τελικά είπε το μεγάλο ΟΧΙ στο κατακτητή!!! Οι σημερινοί εφιάλτες πολιτικοί τη λέξη ΟΧΙ δεν τη γνωρίζουν!!! Λένε, ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!!! Οι πορτογαλικές ένοπλες δυνάμεις, αν και δεν αντιμετωπίζουν εξωτερικούς κινδύνους, όπως εμείς με Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία, γράφουν προς τη κυβέρνησή τους. «Κύριε Πρωθυπουργέ, για το καλό της Πορτογαλίας, και των Πορτογάλων, παραιτηθείτε τώρα.» Κατηγορούν επίσης τη κυβέρνηση ότι με τα οικονομικά μέτρα που επιβάλλει η τρόϊκα, και δέχεται η κυβέρνηση, μετατρέπει τους ήδη φτωχούς, σε εξαθλιωμένους, και τη μεσαία τάξη σε νεό-πτωχους. Λένε, «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε, επειδή το θέλει η οποιαδήποτε Τρόϊκα, να καταργήσουμε το Σύνταγμα της Δημοκρατίας μας, ούτε και να επιτρέψουμε τη καταστροφή ενός Έθνους σαν το δικό μας με ιστορία 900 ετών, επειδή κάποιοι κύριοι θέλουν τη Πορτογαλία αποικία των μεγάλων ευρωπαϊκών, και παγκόσμιων συμφερόντων». Και καταλήγουν, «Οι Στρατιωτικοί έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται τη πατρίδα, το Σύνταγμα, και τους νόμους της Δημοκρατίας. Θα παλέψουμε ενάντια στις πολιτικές σας, που έρχονται σε αντίθεση με όλα αυτά». Οι Πορτογάλοι Στρατιωτικοί μιλάνε για ιστορία 900 ετών, τι να πούμε εμείς που έχουμε ιστορία και πολιτισμό 10.000 ετών από την εποχή του Δευκαλίωνα, και σήμερα κινδυνεύουμε από τα αγράμματα ανθρωπάκια, τσιφούτηδες και σαράφηδες τραπεζίτες, που λέγονται Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, της λέσχης BILTERBERG, και της «Τριμερούς επιτροπής», κ.λ.π. επειδή είναι πρόεδροι της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως, και επειδή η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θα αντιδράσει δυναμικά και επιθετικά, μέσω του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ και Τουρκίας, πρέπει να προλάβετε, για τη διάσωση της πατρίδος. Τι πρέπει να κάνετε! ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΡΩΝ -------------------------------------- 1.- Να σχηματίσετε Εθνική Πατριωτική Κυβέρνηση. Καλέστε τους εν αποστρατεία συναδέλφους σε συστράτευση. Αποβάλλετε πολιτικές κομματικές τοποθετήσεις. Άμεσο αλλαγή εξωτερικής & οικονομικής πολιτικής. 2.- Αμέσως καλέστε τη Ρωσία να κατέβει κάτω, και να παραχωρήσετε βάσεις, αεροδρόμια, & Ναυστάθμους, στις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, ανά την επικράτειαν, με όρο την εγγύηση της Εδαφικής μας ακεραιότητος, και εθνικής μας κυριαρχίας. Με όρο την ασφάλεια της χώρας. 3.- Να ζητήσετε άμεσα από τη Ρωσία να διακηρύξει διεθνώς, ότι επίθεση κατά της Ελλάδος, θα σημάνει επίθεση κατά της Ρωσίας. 4.-Να καλέσετε το πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ για επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, για σύσφιξη των φιλικών σχέσεων. 5.-Δεν έχουμε άλλη λύση, αφού η Σιωνιστική Δύση μας βλέπει σαν εχθρούς, το Δόγμα, «Ανήκομεν στη Σιωνιστική Δύση», απέτυχε παταγωδώς. Οι «Σύμμαχοι» μας κατάστρεψαν!!! 6.- Έξοδο της Ελλάδος από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ , τη Σιωνιστική Ε.Ε. και τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, αφού αυτοί μας κατάστρεψαν, και άμεσο στενή συμμαχία με τη Ρωσία. 7.- Άμεσο μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, αφού αυτό το χρέος μας το φόρτωσαν με λογιστικές απάτες, οι τσιφούτηδες, σαράφηδες, Σιωνιστές Δυτικοί τραπεζίτες, «σύμμαχοι», & «εταίροι» με όλους τους Σιωνιστικούς παγκόσμιους οργανισμούς, και έξοδο από τα Μνημόνια. 8.-Άμεσο δανεισμό από τη Ρωσία, με εγγύηση τη συμμαχία, και τη Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική μεγάλη αξία της πατρίδας. Οι Ρώσοι δίνουν τα πάντα, προκειμένου να αποκτήσουν βάσεις στο Αιγαίο, αφού μετά τη Συρία, δεν έχουν «που τη κεφαλή κλείναι». Δίνουν τα πάντα για τη Γεωγραφική θέση της Ελλάδος, για τη Γεωενεργειακή, Γεωστρατηγική, Γεωπολιτική μεγάλη αξία της χώρας μας, φθάνει εμείς να την εκμεταλλευθούμε κατάλληλα. Σήμερα όλα αυτά τα έχουμε εγκαταλείψει στο έλεος των εχθρών μας, των Σιωνιστικών ΗΠΑ, Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, και των Σιωνιστικών τραπεζών του Ρότσιλντ. 9.-Να παραπέμψετε στη Δικαιοσύνη τους επίορκους, κλέφτες, εφιάλτες, και προδότες πολιτικούς, ώστε να πάρετε το Λαό μαζί σας, και να αποκτήσετε λαϊκό έρεισμα. Τη καλή έξωθεν μαρτυρία. 10.-Άμεσο εκμετάλλευση του ενεργειακού ορυκτού πλούτου της χώρας, ώστε να παύσουμε να ζούμε με δανεικά…….. 11.- Σε εύλογο χρόνο, να προκηρύξετε εκλογές, με νέες πολιτικές προσωπικότητες, κα νέα άφθαρτα κόμματα, για να μη σας κατηγορήσουν σαν δικτάτορες. 12.-Εκλογή πατριωτών υπουργών & συμβούλων, και ΟΧΙ πρακτόρων του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και των Σιωνιστικών ΗΠΑ & Ε.Ε. Σήμερα δεν γίνεσαι υπουργός εάν δεν είσαι μαριονέτα και πράκτορας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Μαφίας, των προέδρων κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ!!! Για όλα αυτά, τις λεπτομέρειες θα ρυθμίσουν οι σύμβουλοί σας. Εάν δεν μπορείτε εσείς οι Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Πτέραρχοι, που έχετε τη δύναμη των όπλων στα χέρια σας, τότε ποιος μπορεί;;; Κάντε τους εφιάλτες πολιτικούς να σας φοβούνται!!! Μην αναγκάσετε το λαουτζίκο να επαναστατήσει, διότι τότε οι καταστάσεις θα είναι ανεξέλεγκτες, με άμεσο κίνδυνο για το διαμελισμό της χώρας. Ήδη οι λαθρομετανάστες καιροφυλακτούν, και περιμένουν την εντολή από το ΝΑΤΟ να δράσουν. Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες είναι η Λεγεώνα των ξένων του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα. Είναι ο Στρατός του ΝΑΤΟ. Ήδη μας έδωσαν εχθές ένα μάθημα με τη δημόσια προσευχή στην ομόνοια, και στα προπύλαια του Πανεπιστημίου προ καιρού. Μας δηλώνουν ότι έχουν κάνει κατοχή τη πατρίδα μας. Ο εχθρός ευρίσκεται εντός των πυλών, με τη προστασία του ΝΑΤΟ, και των προδοτών πολιτικών. Γιαυτό το σκοπό τους έφεραν εδώ……. Κινηθείτε εσείς, και ο Λαός θα σας ακολουθήσει, αφού είναι ήδη αγανακτισμένος και ταλαιπωρημένος. Βεβαίως μερικοί θολοκουλτουριάρηδες, και άλλοι πράκτορες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των ΗΠΑ, Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, από άγνοια και επιπολαιότητα, θα αντιδράσουν, αλλά αυτούς όλους τους αφελείς ψεύτικους «Δημοκράτες», ξέρετε πώς να τους αντιμετωπίσετε……. Όλοι αυτοί οι πολιτικοί, είναι πράκτορες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης. Τα έργα τους το δηλώνουν!!! Σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, παρ. 4 οφείλετε με κάθε μέσο και τρόπο να σώσετε τη χώρα, αφού οι άλλοι θεσμοί, Νομοθετική Εξουσία, Εκτελεστική Εξουσία, Δικαστική Εξουσία, Εκκλησία, Πνευματική ηγεσία, αδιαφορούν, είτε είναι πράκτορες του εχθρού, (Σιωνιστές, Μασώνοι, και Illuminati), είτε αφελείς και επιπόλαιοι, είτε οικονομικώς βολεμένοι…….. «ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ». Σκεφθείτε τα εγγονάκια σας, σε τι κόσμο θα ζήσουν, στο κόσμο των εξαθλιωμένων Ισλαμοφασιστών Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Η Αφρικανοποίηση της Ελλάδος είναι σε εξέλιξη. Έλληνες Πατριώτες γρηγορείτε!!! ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος


ΣΧΟΛΙΑ:

πιοι οι επιτελικοι αρχηγοι? αυτοι που διαλαλουν οτι θα κρατησουν την επιχηρισιακη ετοιμοτητα σε αποδεκτο επιπεδο μετα τις νεες περικοπες? με τι? με μαγικο ραβδι? ολοι οσοι εχουμεπαει στρατο την τελευταια 10ετια ξερουμε οτι ο στρατος ξηρας βρισκοταν ηδη σε αποσυνθεση. το μονο πραγμα που κραταγε μακρυα τα αρπακτικα της μογγολοτουρκιας ηταν η αεροπορια και το ναυτικο αλλα με τον νεο αφοπλισμο αυτος ο 'κινδυνος' εξαληφεται! στην πορτογαλια οι συναδελφοι τους υπερασπιζομενοι μια ιστορια 900 χρωνων φαινεται να αλλαζουν τις ισορροπιες προς οφελος του λαου. εδω οι δικοι μας δεν ενδιαφερονται ουτε για τον λαο ουτε για τα 3.500 χρονια ιστοριας. μονο για τα ειδικα μισθολογια τους! σε αυτους κανεις εκκληση αντωνη? λυπαμαι αλλα θα πεσει στο κενο!
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 5:48 π.μ.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ;

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟ-ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ;

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΥΜΠΕΡΗΔΕΣ, ΟΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΙ, ΟΙ ΑΡΑΠΑΚΗΔΕΣ.. ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΓΓΕΛΗ, ΤΟΝ Ι Ω Α Ν Ν Η Μ Ε Τ Α Ξ Α;;;;;;;;;;;
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 6:11 π.μ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΦΟΥ
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 6:49 π.μ.
Πολύ τα μπερδεύεις τα πράγματα Αντώνη ,που σε αποκαλεί κάποιος που σχολιάζει αυτά που γράφεις!Πρώτα πρώτα δεν μας λές ποιός ειναι οσιωνισμός που τόσο φοβάσαι:η αγία Σιών ειναι ηκεντρική ιδεολογία για επικράτηση σ᾽όλο τον κόσμο τουΙουδαἰσμού-Εβραἰσμού ,με κακρύ χέρι προς την Ελλάδα από παλαιά ακόμη και δεν ειναι παρα η εκκλησία.που άν ξερουμε ιστορία μπήκε στην ελλάδα για να την εξαφανίσει,αφού τα έκανε ριμαδιό έπειτα απαγόρευσε στους έλληνες να βάζουν ελληνικά ονόματα στα παιδιά τους δηλδή ο αφελλινισμός ε´χε αρχίσει,βλέπε ονόματα Δαβίδ,Αβραάμ,Αδάμ,Μαγδαληνή,Σαλώμη κλπ,κλπ...είθελα όμως να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα γιατί με βάζει σε σκέψεις βαθειές!επικαλείσαι τον Παπαδόπουλο κλπ Μεταξά και άλλα τέτοια γνωστά για τις ιδέες τους και τις πράξεις,και που στότέλος τί κατάφεραν:να γεμίσουν τα νησιά μας με εξορίστους που σημειωτέον δεν ήτν και πακιστανοί και άλλοι τέτοιοι...ξεχνάς το κυπριακό φαίνεται....αν εξαιρέσουμε κάτι τέτοιες αναφορές τότε συμφωνώ μαζύ σου για την από τον στρατό ανάληψη μιας σωτήριας πρωτοβουλίας για το λαό μαζύ όμως με τον λαό,όχι απ᾽το ένα κακό στο άλλο το χειρότερο!!!!!!
Απάντηση



ΔΙΚΑΙΟΣ25 Σεπτεμβρίου 2012 7:50 π.μ.
ΠΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ!!!ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
Απάντηση



ΓΡΗΓΟΡΗΣ25 Σεπτεμβρίου 2012 8:01 π.μ.
αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 8:04 π.μ.
τα χρήματα και ο παρας είναι το μόνο ενδιαφέρον!!!
Τα άλλα δεν μετράνε!!!
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 8:47 π.μ.
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕ
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 9:16 π.μ.
Μήπως ξεχνάτε πως κατέληξαν οι τελευταίοι κινηματίες στρκοί;;;

μας τέλειωσαν τα κορόϊδα δυστυχώς...

όποιος θέλει ψάρια ας βρέξει τον δικό του κώλο!!!!
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 9:17 π.μ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ , ΚΑΨΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ
ΜΑΚΑΡΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙΝΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 9:19 π.μ.
O LAOS AYTOS POU DIKASE THEODORO KOLOKOTRONH KAI GEORGIO PAPADOPOULO :
EINAI AXIOS THS MYRAS TOU: 
DEN EXETAI TO DIKAIOMA NA EXETAI PATRIDA ESEIS H NEO ELLINES: DIOTI DIKSATAI ASEBIA APENANTITHS
ANTE TRABETAI STON PAISIOSAS NA SAS GKLITOSI APO THN KATANTIASAS: 
ELLADAMOU KALH NYXTA
Απάντηση



ΟΥΚ 69ο25 Σεπτεμβρίου 2012 9:40 π.μ.
6.49,ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ..ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ??!!!ΤΟ 99,8% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!ΟΝΟΜΑΤΑ.ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ[ΠΡΙΝ ΤΟ 40!!],ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!!ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ?ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ!!ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,2.500!!ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ???ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ?ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ!!!!ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ!ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 9:47 π.μ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ!!!
6.49
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!!! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ!! ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ!!! ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, Ή ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΙ!!!! ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΟΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!! ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 9:49 π.μ.
9.40 ΑΠΟ 9.47
ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΟΒΩ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!! ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΒΡΑΑΜ Ή ΙΑΚΩΒΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ;;;;
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 9:53 π.μ.
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΚΥΠΡΟ.
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΠΑΤΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΟΠΟ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΞΕΙΣ
ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΟΣ.
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ
ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 10:13 π.μ.
9.53
+++++++10000000000
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 10:15 π.μ.
(ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ)
ΣΩΣΤΟΣ Ο 9.16 Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΑ 100 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΖΒΑΓΚΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ
Απάντηση



ΟΥΚ 69ο25 Σεπτεμβρίου 2012 10:24 π.μ.
ΦΙΛΕ 9.49,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ..ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ,ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ!ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΦΙΛΟΝΙΚΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ,ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΑΣ ΣΩΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΖΗΣΕΙ!!!ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 10:32 π.μ.
10.24
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ!!! ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΩ!!!
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!! ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!!! 
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 10:33 π.μ.
ΑΡΧΕΣ ΩΔΙΝΩΝ - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 -ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 10:34 π.μ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ....ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 11:07 π.μ.
για ποίους στρατηγούς μιλάμε για αυτούς που όταν αποστρατεύονται γίνονται βουλευτές αυτούς που λένε ΝΑΙ σε όλα αυτούς που νίζονται μόνο για την καρεκλά τούς και οχι για το προσωπικό τούς, αυτούς που τούς αρέσει μόνο να κάθονται όλοι σούζα μπροστά τούς πλην των πολιτικών που γινετε το αντιθέτω .ΑΥΤΟΙ είναι οι αρχηγοί που θα διοικήσουν το στρατό σε περίοδο ΚΡΙΣΗΣ ? τα συμπεράσματα δικά σάς......... γι αυτο οτι κανουμε πρεπει να το κανουμε μονοι μασ γιατι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
Απάντηση



Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2012 11:27 π.μ.
ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: