ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ





Μήπως τελικά πρέπει όλοι να βρούμε,πια είναι τα πράγματα που μας ενώνουν και να ξεχάσουμε αυτά που μας χωρίζουν αγαπημένοι ΕΛΛΗΝΕΣ.

Πάντα θα δούμε αν ανατρέξουμε στην ιστορία (όπως και το παράδειγμα σε ανάρτηση μου πιο κάτω) ότι σε περιόδους μεγάλων κρίσεων όπως αυτή που κατά τη γνώμη μου διανύουμε τώρα,όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ γινόμαστε μια γροθιά και πάντα καταφέρνουμε να βγαίνουμε νικητές.

Ας αποδεχτούμε όλοι επιτέλους,τους βολεύει να βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση.(μεταναστευτικό,οικονομικά,ομάδες,οπαδοί,κόμματα και τόσα άλλα που τα ξέρουμε όλοι πολύ καλά).

Πραγματικά αισθάνομαι πολύ περήφανος διαβάζοντας όλους εσάς τους ιστογράφους και τα υπέροχα μυαλά που υπάρχουν ανάμεσα μας.

Υπέροχοι ΕΛΛΗΝΕΣ,εκπληκτικές διάνοιες,ψαγμένοι,δεν έχουμε αλλοτριωθεί και αντιστεκόμαστε σε κάθε πονηρό έργο που προσπαθεί να μεταμορφώσει τις πύρινες καρδιές μας. 

Ελάτε όμως φτάνουν οι αντιπαραθέσεις,σας παρακαλώ να γίνουμε πάλι ένα.

Να συν-χωρέσουμε,χρησιμοποιώντας αυτό το υπέροχο δυναμικό όχι για να διαφωνήσουμε πλέον αλλά για να βρούμε τρόπο να ενωθούμε.

Να σταματήσουμε να κρίνουμε και να κατακρίνουμε,ξέρουμε πια το παιχνίδι τους.

Να χρησιμοποιήσουμε τη σκέψη μας για να βρούμε δράσεις πως μπορούμε να αλλάξουμε το σκηνικό.

Ας συναντηθούμε να βλέπει ο ένας το πρόσωπο του άλλου,να προτείνουμε ο καθένας τρόπους και δράσεις όχι πορείες διαδηλώσεις και φασαρίες αλλά ίσως συναυλίες εκδηλώσεις και μελωδίες.

Είμαι απόλυτα σίγουρος και για μια ακόμα φορά θα το αναφέρω,είστε υπέροχοι,γράφετε απίστευτα,σκέφτεστε θαυμάσια,θα βρούμε τρόπο να αλλάξουμε το σκηνικό που κάποιοι στήσανε για μας χωρίς εμάς.


ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΑΠ'ΤΟ ΚΟΣΜΟ
ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΜΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.


Υ.Γ. Το μυαλό μου τρέχει σαν αστραπή αλλά τα δάκτυλα μου σα χελώνα
τα υπόλοιπα θα σας τα πω από κοντά,αλλά πρώτα θέλω να σας γνωρίσω και να σας ακούσω.


ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΑΣ ΚΙ'
ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ 

www.iasmos.blogspot.com